Samouverena i zgodna

Dobar dan. Želela sam da napišem malo nešto o sebi. Da se pohvalim da kažem da sam se u poslednje vreme dosta promenila, na bolje naravno. Nije mi cilj da stvorim o sebi sliku bezgrešne savršene devojke koja ne greši, naprotiv. Ali da sam greške smanjila na minimum to jesam. Počelo je tako što sam odlučila da više ne verujem drugima.

Saveti dragih prijatelja su naravno dobrodošli, ali ne smem više slepo da verujem. Nekada sam bila u stanju da čak i kod sitnih stvari radim nešto što mi ne prija. Recimo kod odeće pitam za savet, svi mi kažu ovo ili ono, ja obučem i ne svidi mi se. Ali zbog tuđeg mišljenja ja to nosim iako mi je neugodno u tome. Znam, zvuči baš kao nebitna banalna stvar, ali verujte mi tu sve počinje.

Međutim najvažnije stvari, one koje se tiču muškaraca, tu sam najviše grešila. Nisam se vodila svojom intuicijom ni svojim srcem već mišljenjem okoline. Jao ovaj je loš, ovaj vara, ovaj je ženskaroš. Ja okrenem glavu i odem na drugu stranu, a tamo potop. Tome stajem na put. Samouverena i lepa

Osećam se mnogo snažnije, mnogo bolje i samouverenije. Puna sam samopouzdanja i iz toga crpim i ove reči. Nekada je za mene bilo nezamislivo da pišem nešto ovako javno, kamoli još sa svojim slikama. Ali kada osetim da mi nešto prija ja ser toga držim. To sam nova ja. Ali da li sam nešto postigla?

Jesam i to mnogo toga. Već nekoliko avanturica je iza mene. Ništa od ozbiljne veze ali nije veza sve što želim. Sudbonosne stvari me tek čekaju, ali sada prilazim kome god poželim. Moj oglas sam i postavila jer na neki način svima dajem šansu. Ne glumim nedodirljivu savršenu devojku koja druge gleda sa visine.

Verujem u sebe i svoje telo, izgled, pamet. Ja smatram da zaslužujem dobrog dečka ali i dobrog ljubavnika. Avanture za veče sam izbegavala baš zato jer su drugi govorili da nisam spremna. Kažu nežna si, previše emotivna, bićeš povređena. A ja? Ja idem iz jedne u drugu avanturu a osmeh mi ne silazi sa lica. Ako to nije sreća ne znam šta je.

Spremna sam na sve, svakome dajem šansu. Klikom Ovde možete videti moj profil. Pozovite me. Nova ja je zanimljiva ja.

Ostavite komentar

Back to top
Close Offcanvas Sidebar