Stidljivi meeeh

Zdravo svima, osim ako ste Stidljivi i dosadni onda dovidjenja. Ja sam vesela zrenjaninka i danas cu vam pricati o sebi, svojoj prici i putovanju ka samopouzdanju, zdravlju i avanturi. Nisam tipicna devojka, i to je upravo ono sto me cini posebnom, zivim zivot bez stida.

Kosa mi je gusta i tamna, oci

Stidljivi i dosadni StopPročitajte sve …

zanimljiva

Ja sam obicna devojka koja isijava zivopisnom kombinacijom snova, nadanja i strasti prema umetnosti i prirodi. Moja dusa je prozeta neiscrpnim entuzijazmom prema zivotu, izrazenim kroz kreativnost i ljubav prema umetnickom izrazavanju. Sve sto je apstraktno za mene je primamljivo i zagonetno.

Umetnost je za mene vise od pukog izraza; to je nacin

Devojka sa svojim SnovimaPročitajte sve …

zgodna

U carobnom svetu internet datinga naisli ste i na mene. Prelepa crnokosa devojka koja odise samopouzdanjem i neodoljivim sarmom. Moje ime je manje vazno ali ja sam nepokolebljiva u svojoj potrazi za zabavom i avanturom. Magnet sam za dobru atmosferu i zabavu.

Kazu malo sam stroga i cak i kucka ali to nije

Magnet sam za ZabavuPročitajte sve …

crvena

Ja nisam samo obicna prosecna devojka iz Novog sada. Ja sam neobicna, spontana mlada dama koja voli smeh i spremna je da zaroni u divlji svet zabave i ljubavi. Ako trazite nekoga ko moze da vas zabavi, pun je iznenadjenja i voli da se smeje dok ga ne zaboli stomak, onda ste

Opustena zabavna novosadjankaPročitajte sve …

Licni oglasi net – Ona trazi njega Srbija. Ljubavni oglasnik Hrvatska.

Back to top
Close Offcanvas Sidebar