Žene za Udaju romansa

Šta Žene za Udaju traže od svog budućeg muža? To je pitanje koje mori mnoge muškarce i dali bi sve da mogu da znaju. Sve bi bilo mnogo lakše da imamo moć kao Mel Gibson u filmu „Šta žene žele.“ Ali život nije film. Pored toga, ne bi bilo zanimljivo kada bi sve znali unapred, zar ne? Međutim, bez obzira što je svaka žena drugačija, ipak postoje neke stvari koje su im zajedničke. Dakle, one dele zajedničku sklonost ka određenim fizičkim i karakternim osobinama.

Pre svega traže iskrenu ljubav. Žene za Udaju seksi

Žene su emotivne i rado izražavaju ljubav i brigu prema svom muškarcu. Međutim, muškarcima je prilično teško da podele svoja osećanja. To na kraju navodi ženu da pomisli da partner ne reaguje na pravi načim na njenu ljubav. Žene žele da se osećaju voljeno. To je logično, to je normalno i to se očekuje za ženu koja se želi udati.

Postoje različiti načini na koje muškarci mogu izraziti svoju ljubav. To bi moglo biti da svaki dan kažete „Volim te.“ Masaža, poljupci, psihološka podrška… Ili neki povremeni poklon, romantična večera. Ovi mali gestovi će pomoći muškarcima da izraze svoju ljubav prema voljenoj osobi. Dakle i reči ali i dela.

Žene za Udaju zahtevaju iskrenost.

Svi mi imamo neke greške iz prošlosti koje odbijamo da podelimo sa drugima. Muškarci često izbegavaju da govore o svojoj prošlosti i veruju da nema smisla razgovarati o tome. Kada žene počnu da pričaju o tome, muškarci ili ignorišu ili menjaju temu. To na kraju dovodi ženu u sumnju, a to nikada nije dobro. Ono što žene žele od budućeg muža je neko ko govori slobodno i otvoreno. Neko ko se stara da poverenje između njega i partnerke vremenom jača. Na kraju krajeva, poverenje je jedna od najvažnijih stvari koje žene vole kod muškarca.

Sigurnija budućnosti.

Budućnost i finansijska sigurnost su važne stvari koje žena želi od muškarca. Razumljivo je da danas muškarci i žene rade i da su nezavisni. Ali ovo ne možete zanemariti kada razmišljate o tome šta žene žele od muškaraca. Uprkos tome, žene žele da im muževi obezbede sigurnu budućnost, finansijsku i emotivnu. Logično je da muškarac obezbedi sigurnost za svoju suprugu iako možda i ona ima zaposlenje.

Žene za Udaju i Komunikacija

Da biste znali šta ženi treba, sedite sa njom i povedite pravi razgovor. Žene žele da provode kvalitetno vreme u razgovoru sa svojim muškarcem. Muškarci su zauzeti mnogim stvarima i veruju da ispunjavaju svoje dužnosti prema svojim ženama tako što im pružaju životnu udobnost. Međutim, žene bi takođe želele da njihovi muškarci provedu neko vreme sa njima i razgovaraju. Ključ zdravog braka je zdrava komunikacija.

Smisao za humor i zrelost. Žene za Udaju ljubavnik

Veliki procenat žena za udaju na sajtovima za upoznavanje izjave da traže duhovitog i zrelog muškarca. Njima su bitni zabava, smeh, pozitivan stav, humor. Muškarac koji ume da je nasmeje je dobar muškarac. Takođe, ona ne želi nekog nezrelog čoveka koji se ponaša kao da je u pubertetu. Potreban joj je snažan muževan samouveren muškarac koji zna šta radi, inteligentan je i lako nalazi rešenja.

Žene za Udaju traže dobrog ljubavnika.

Seks nije ključan, ali je neizdvojivi deo svake veze i braka. Sigurno je da će njegovo umeće u krevetu imati određeni uticaj. Daleko od toga je ženama za brak najbitnije da može dugo i u svim pozama. Ali spavaća soba je ipak važan detalj i ako se tamo on pokaže kao spretan, dobija veliki plus. One ne vole sebične koji samo misle na sebe i kako sebe da zadovolje. Kao i u životu, i u krevetu nema „ja“ nego „mi.“

Ostavite komentar

LicniOglasi.net – Ona Traži Njega

Pridružite se hiljadama zadovoljnih članova koji su pronašli svoju srodnu dušu, novog prijatelja ili uzbudljivu avanturu. Licnioglasi.net vam nudi sigurnost, diskreciju i zabavu.

– Ona trazi njega Srbija. Ljubavni oglasnik Hrvatska.

Back to top
Close Offcanvas Sidebar