Privlačna lepa

Možda sam u startu pogrešila. Možda internet upoznavanje ne okuplja baš mnogo muškaraca koji dele moja uverenja, moje razmišljanje. Da li to znači da ću odustati? Naravno da ne. Ja sam mnogo toga ali nisam neko ko tako lako odustaje, i to posebno kada osećam da sam na pravom putu. Imam dar da osetim takve stvari. Kada osećam i kada je to stvarno – ja taj put pratim.

Za početak da vas pozdravim. Ne samo negotince nego i sve druge. Ovaj način upoznavanje je zato i zanimljiv jer nismo ograničeni prostorno. Moguće je da upoznam i da se spojim sa ljudima iz svih delova naše zemlje, pa i šire iz inostranstva. Za sada je zanimljivo, intrigantno, uzbudljivo, i ne mislim zašto se tako ne bi nastavilo. Privlačna starija

Ja sam od onih koje veruju u moć privlačenja. Dovoljno je da vidite moje najbliže prijatelje. Namestila sam tako, iskreirala sam da budem okružena pozitivnim ljudima koji su puni razumevanja i ljubavi. To je zajednica u kojoj se svi osećamo mirno i uživamo u svakom momentu. Nema sumnje da taj recept radi.

Ali želela sam još. Želela sam više. I eto, instinkt me je doveo ovde. Ljudi su super, ali imam osećaj da mnogi nemaju viđenje na svet kao što je moje. Ja sam večiti optimista, čak i utopista. Dobrota uvek pobeđuje, u to čvrsto verujem. I možda sama nikada nisam pronašla onu iskrenu, filmsku ljubav, ali ne odustajem.

Preda mnom je mnošto divnih trenutaka koje ću deliti sa vama i sa drugima. Nepresušne su teme koje me zanimaju. Nezasita sam za strašću i za ljubavlju. Ali ništa ne može preko noći. Ovo moje putovanje preko interneta traje već nekoliko meseci i iako nismo do kraja kliknuli – ja uživam. Iskreno uživam i ne odustajem. Nadam se da će uskoro i naići neko ko će biti totalno na mojoj talasnoj dužini, a tada je nebo granica.

Ako želite da je upoznate, učinite to klikom OVDE.

Ostavite komentar

Back to top
Close Offcanvas Sidebar