Uporna i lepa

Budi strpljiva kažu mi. Mlada si zašto uopšte i juriš za ljubavi, pitaju me. Ali to je klasika. Svi vole da se bave tuđim životima, samo svoj ne gledaju. Kada bi svako gledao svoja posla bio bi ovaj svet mnogo lepše mesto. U svakom slučaju razlog moje male ispovesti nije ni da se ponavljam ni da kukam ni da vam dosađujem. Razlog je da saznate nešto novo o meni (ako želite). 😛

Za početak da kažem da sam svesna da svoje lične oglase pišem sa veoma skromnim brojem reči i rečenica xD to je namerno tako, iz iskustva. Zamislite kada bih napisala sve o sebi. To je i dosadno i nezanimljivo i totalno 20ti vek. Danas ljudi jedva da naslove čitaju, podnaslove još ređe. Kada imam nešto više da kažem ja vam se obratim na ovaj način.

Svaka reklama je dobra reklama, zar ne? 😉 Uporna i mlada

Uporna sam, ne odustajem, neumorna sam. To su vrednosti koje me najbolje oslikavaju. Sa fizičke strane smatram da imam kvalitete ali o tome uglavnom ne pričam. Radije ostavljam drugima da govore o tome. Sigurno nisam svačiji tip (i drago mi je da je tako.) Ponekada delujem klinački i detinjasto ali ja zaista verujem u ljubav.

Tema: bivši. Da, mnogi koji me žele upoznati pitaju o mojim bivšima. Ne pričam mnogo o tome, zašto bih. To je prošlost a od prošlosti se ne živi. Bilo ih je raznih. Neki vredni pomena a neki i ne baš. Da su valjali ne bi bili bivši jel xD Zaključak: nema potrebe da me pitate o bivšima.

Za kraj: da li su godine samo broj? I da i ne. Da pojasnim. Naravno da mi je teško da zamislim sebe da se zaljubim u tipa 20 godina starijim. Aliiii ljubav je čudo i nepredvidljiva je. Sve je moguće. Ne odbacujem ništa. Okej, dovoljno smo ćaskali verovatno većina nije ni stigla do kraja 😀 Ako TI kojim slučajem jesi, Ovde Klikni za moj Profil i pozovi me. Samo opušteno.

Ostavite komentar

Back to top
Close Offcanvas Sidebar