Savremena moderna

Ogranicenost ljudskog mozga je strasna stvar. Istine je da sam u zrelim godinama i da mnogo toga nije bilo u moje vreme. Ali isto tako to ne znaci da sam ostala zatucana, naprotiv. Isla sam i dalje idem u korak sa vremenom. Otvorenog uma, svestrana, moderna, tehnoloski pismena. Nisam jedina i ne dizem sebe u nebesa, ali sam svakako u manjini, nazalost.

Samim tim i ja trazim jednako modernog i zrelog gospodina a ne zatucanog pecinskog coveka. Tu pre svega mislim da ima zdrava shvatanja po zena. Danas nije kao nekada. Danas su zene slobodnije a nisu okrenute samo kuci i kuhinji. Zastarele ideje i ponasanja me ne interesuju i takvi nece imati sanse kod mene. Savremena milf

O sebi mogu da kazem da sam veoma drustvena i da umem da podignem atmosferu. Moje slike same govore o mom fizickom izgledu. Tajna moje mladolikosti je zivot bez stresa, bez nepotrebnih tenzija. Svadje prezirem i ili pokusam da spustim loptu ili se prosto udaljim ako eskalira. Obrazovana, nacitana, emotivno zrela, romanticno nastrojena.

Putujem koliko mogu, posecujem druge gradove, uzivam u poslu. Inace su moja strast moda odeca i obuca. Provodim dane uzivajuci u selekciji i odabiru, u probavanju i smisljanju novih modela. Ljubavnu stranu svog zivota ne bih delila sa svima i na to imam puno pravo. Ako se upoznamo i svidimo se jedno drugom, i to moze biti tema razgovora.

Ovde je moj Oglas i slobodno me pozovite.

Za kraj cu se obratiti onima koji su i dalje skepticni i ne veruju da ovako divna osoba moze da postoji. Budite skepticni. Ja prva ne verujem nikome dok ga dobro ne upoznam. Reci su samo slova na papiru, alki po delima se gleda velicina coveka. Ja sam neko ko se uvek zalaze za iskrenost, dobrotu, vernost. Ako cemo se lagati, cemu onda sve to. Cacanka vas pozdravlja.

Ostavite komentar

LicniOglasi.net – Ona Traži Njega

Pridružite se hiljadama zadovoljnih članova koji su pronašli svoju srodnu dušu, novog prijatelja ili uzbudljivu avanturu. Licnioglasi.net vam nudi sigurnost, diskreciju i zabavu.

– Ona trazi njega Srbija. Ljubavni oglasnik Hrvatska.

Back to top
Close Offcanvas Sidebar