guza

Ja sam skromna Subotičanka, rođena i odrasla u ovom prelepom gradu na severu Srbije. Moji prijatelji često me opisuju kao veselu i šašavu osobu koja uvek ima osmeh na licu. Zapravo, smeh mi je najbolji saveznik i verujem da je smeh najbolji lek za sve životne situacije.

Imam sreću da me je priroda obdarila lepotom, ali verujem da je skromnost najlepši ukras. Volim da se oblačim jednostavno, uostalom lepota dolazi iznutra, zar ne? Kroz život sam naučila da cene male stvari i da budem zahvalna na svakom trenutku. lepa

Što se tiče zabave, nikada sa mnom nije dosadno. Otvorena sam za različite teme razgovora i uvek sam spremna da se upustim u avanture. Moji prijatelji znaju da me često iznenade nekim ludim planom, i ja uvek rado prihvatam izazov. Volim da putujem, upoznajem nove ljude i kulture, i istražujem svet oko sebe.

Moj omiljeni moto u životu je “Udri brigu na veselje”. Verujem da je život suviše kratak da bismo se opterećivali sitnicama i brigama. Umesto toga, treba da maksimalno uživamo u svakom trenutku, da se smejemo, pevamo, i budemo srećni.

Kada nisam u potrazi za avanturom, volim da provodim vreme sa porodicom i prijateljima. Moji najdraži trenuci su oni provedeni uz dobar osmeh i toplinu ljudi koje volim. Pored toga, moj smisao za humor je nešto što me čini posebnom. Verujem da se smeh širi kao zaraza, i uvek se trudim da oko sebe okupim ljude koji dele isti smisao za humor. U mom društvu, svaki dan je prilika za šalu i smeh.

Ukratko, ja sam Subotičanka koja voli da uživa u životu, deli smeh i sreću sa svima oko sebe, i veruje da je svaki trenutak vredan pamćenja. Ako želiš da provedeš vreme u dobrom društvu i da se nasmeješ do suza, slobodno se pridruži mom veselom svetu.

Svako ko želi neka klikne Ovde i neka poseti moj Profil.

Ostavite komentar

Licni oglasi net – Ona trazi njega Srbija. Ljubavni oglasnik Hrvatska.

Back to top
Close Offcanvas Sidebar