licni adresar lepa

Zagledana u svet kroz svoje jedinstvene naocare, ja sam ona koja ne pristaje na uobicajeno, ovo je moj licni adresar. Mozda me ne razume svako, ali ja ne trazim da me shvate. Uvek sam bila drugacija, neprilagodjena, neuhvatljiva. I bas to me cini posebnom. U drustvu gde je prilagodjavanje norma, ja sam ona koja ne staje u taj kalup. Ne trudim se da budem kao svi ostali, jer ne verujem da je to put ka istinskoj sreci.

Sklonite obrasce, odbijte stereotipe i manite se predrasuda. Mislite svojom glavom – to je moj moto i moj predlog svima. Mozda zvucim kao ogroman izazov, ali zapravo sam samo osoba koja voli da gleda sa strane, da upija svet oko sebe. U tisini svoje individualnosti, ja povezujem delove koje drugi ne primecuju. Stvaram sopstveni svet, svoj univerzum u kojem sam ja kraljica.

Neka ovaj licni adresar bude Pogled u moje Bice.licni adresar kolena

Ne trazim da budem shvacena od svih, jer znam da nisam za svakoga. Mozda sam previse zahtevna, ali to je zato sto znam sta zelim. Bezim od mase jer ne zelim da budem samo jos jedno lice u gomili. zelim da budem primecena zbog onoga sto zaista jesam. Pozovu me razni i kazu ja sam narcis. Nije tacno, ja volim sebe i smatram da sam drugacija – jel je to narcisoidnost? Razmislite o tome.

Nisam savrsena, daleko od toga, ovaj licni adresar to i pokazuje. Imam svoje mane i svoje slabosti, ali to me cini ljudskim bicem. Mozda sam ponekad previse emotivna, previse strastvena, ali to je ono sto me cini zivom. Volim da istrazujem, da ucim nove stvari, da se razvijam kao osoba. Moje interesovanje je siroko, i uvek sam otvorena za nova iskustva. Od umetnosti do nauke, sve me intrigira.

Usamljenost svi ponekada osetimo.

Nekada sam se osecala usamljeno u svojoj individualnosti, ali sada shvatam da je to moja snaga. Ne prilagodjena, ali slobodna. Spremna da prihvatim izazove koji dolaze. I to moze biti i poenta ovog mog licnog adresara – avantura! Ja ne mracim iako ponekada pomislite da sam tamna crna i nespretna. Ja zelim osmehe, zagrljenost, razumevanje i intimni dodir

Ne budite usamljeni jer niste sami 🙂 Oko vas su ljudi koji vas vole i koji vas razumeju. Tu sam i ja, ako to nekome znaci. Otvorenog srca, drugacija ali posebna, cudna ali jedinstvena. Kada mislis da je sve lose, ti se osmehni i javi se. Ne reklamiram sebe kroz licni adresar, samo nudim ruku toplu i spremnu. Samo odbaci predrasude i dozvoli mi da se otvorim.

Kroz licni adresar ja vam dajem Sebe.

Trazim osobu koja ce razumeti moju nekonvencionalnost, koja ce me prihvatiti onakvu kakva jesam. Osobu koja ce biti spremna da istrazuje sa mnom, da zajedno gradimo svoj svet. Ne trazim savrsenstvo, trazim iskrenost i dubinu. Ne trazim ni crno ni belo, trazim sve! Ako si ti osoba koja ne bezi od izazova, koja ceni individualnost. Ako si spreman da uplovis u avanturu sa neprilagodjenom dusom, javi mi se. Mozda bas ti imas kljuc mog sveta, a ja tvog.

Upoznajte je klikom OVDE, pogledajte i njene slike.

Ostavite komentar

LicniOglasi.net – Ona Traži Njega

Pridružite se hiljadama zadovoljnih članova koji su pronašli svoju srodnu dušu, novog prijatelja ili uzbudljivu avanturu. Licnioglasi.net vam nudi sigurnost, diskreciju i zabavu.

– Ona trazi njega Srbija. Ljubavni oglasnik Hrvatska.

Back to top
Close Offcanvas Sidebar