• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Lična ispovest – kako su me domina oglasi Seksualno probudili
domina oglasi femdom

Znatiželjan o moćnom svetu BDSM-a, domina oglasi bili su logičan izbor za moju seksualnu radoznalost. Bio sam zainteresovan nekoliko godina i pokušao sam nekoliko stvari, ali nikada nisam imao uspeha. Na kraju su mi se zvezde poklopile i završio sam sa gospodaricom koju ću zvati Ema. Nakon što sam proučio njen bdsm oglas, odmah sam dobio dobar osećaj. Posle nekoliko dana oklevanja, usudio sam se da joj pošaljem poruku.

Nažalost, gospodarica Ema je morala da otkaže naš prvi termin iz privatnih razloga. Ali Moja Boginja je takođe to profesionalno rešila. Kuckanje je postalo intenzivnije kako bi mogla da se upozna sa mojim fetišima i atributima. Naravno, ona je imala spremne savršene zadatke i izazove. Shvatio sam da drugi domina oglasi nisu bili tako direktni i detaljni.domina oglasi fetis

Za prvi zadatak, morao sam da ubacim analni čep u guzu i geg kuglu u usta. Ali naravno – to nije bilo sve. Rekla mi je: „Iskoristi vreme da se mentalno pripremiš za naš prvi sastanak.” Naravno, morao sam da pošaljem i slike svega kao dokaz. Ali došlo je do malog obrta – nisam smeo da masturbiram do susreta. Slao sam joj fotografije i dokaze da sam poslušan rob. Na moje iznenađenje, 3 sata su prošla prilično brzo i bilo je to divno iskustvo.

Postoje razni domina oglasi, ali nisu svi savršeni.

U početku je čudno i previše razmišljate o svemu. Ali u određenom trenutku nađete mir u svom umu, što vas dovodi u neku vrstu transa. Pun uzbuđenja započeo sam noć, poslao još jednu fotografiju i pokušao da zaspim. Ovo je potrajalo, ali na kraju sam uspeo da zaspim.

Posle nekoliko nedelja, uspeli smo da zakažemo još jedan sastanak, ovog puta u stvarnom životu. Nervozan i pun uzbuđenja odvezao sam se do zadate adrese u lepom delu grada. Pozvonio sam na vrata i otvorila mi je Gospodarica Ema u prelepoj haljini od lateksa sa crnim kinki čizmama. Ostao sam bez reči.

Čim sam ušao unutra ona je rekla da ne smem tako da se ponašam. „U mojoj si kući, dakle moraš da budeš go i na kolenima!“ Moja Boginja mi je odmah pokazala gde mi je mesto! Naredila mi je da obožavam njene nastrane crne čizme dok je na dominantan način objašnjavala pravila i moguće posledice. Morao sam da je pratim do drvenog zida gde sam bio prikovan kanapima.

Čim me je pričvrstila, počela je da me zadirkuje Svojim telom, Svojim mirisom i Svojim glasom. Šamarala me je sisama po licu a ond ami je stavila povez na oči. Ne znajući šta će se dogoditi, čujem je kako ide i uzima nešto, ali šta? Koraci su se ponovo približili i odjednom sam osetio kako me nešto hvata za penis.

Vezala mi je kurac i jaja kanapom, veoma čvrsto! Osećaj koji je nemoguće opisati rečima. Onda je skinula povez sa mojih očiju i nastavila da me nemilosrdno zadirkuje! Sve sam istrpeo kao pravi rob pa sam nagrađen i oslobođen. Morao sam ponovo da ljubim Njene čizme – od štikle sve do kolena. Pomislio sam da li svi domina oglasi pružaju ovakvu uslugu ili ne.

Bio sam njen kućni ljubimac.

Ali baš kad sam krenuo da prilazim njenoj pičkici ispod haljine, uzela je ogrlicu i povodac. Sada mi je bilo dozvoljeno da počnem, ali zbog ovog neočekivanog preokreta i ovo je bio prilično težak zadatak jer je volela da me povlači i zateže ogrlicu. Osećaj je bio intenzivan, nešto što nikada ranije nisam osetio. Dodala je i stezaljke za bradavice koje su postajale sve čvršće sa svakim okretom.

Napokon sam okusio njenu pičkicu, doduše samo preko gaćica. Bilo je to erotično i prelepo iskustvo mirisati njenu pičku dok je stezala ogrlicu oko mog vrata. Zatim me je odvela do kreveta za ropstvo, gde me je čvrsto vezala kožnim remenima. Povez za oči se vratio. Tada sam iznenada osetio tople kapi na telu. Bio je to vosak.

Kombinacija stezaljki za bradavice, poveza na očima i voska na mom kurcu i telu je bila veoma intenzivna i izazovna. Jedva sam izdržao, ali nisam želeo da razočaram svoju Gospodaricu pa sam istrajao.

Posle ovoga, dala mi je malo vremena da se oporavim. Za to vreme je gospodarica Ema već pripremala sledeće stvari. Pripremila je odeću za mene. Uska crna haljina, slip, čarape i plava perika. Sada sam bila njena sissy lutka. Dok je ona sedela na svom tronu sa svojim bičem, morao sam da je zavedem kao prava seks igračka. Tek tada mi je dozvoljeno da dodirnem njen veliki crni strapon kurac koji je vezala oko svog struka.

Vreli domina oglasi menjaju život iz korena!domina oglasi boginja

Bila je jako napaljena dok me je bičevala, ponižavala rečima i naterala me da oralno zadovoljim njen strap-on. „Uhhh sjajan si, sada ćeš dobiti kurac koji željno iščekuješ!“ Vezan za stolicu i sa gegom u ustima, počela je analno da me zadovoljava, prvo nežno prstima, pa odabranim igračkama. Korišćeni su čepovi, dildoi, vibratori i veliki čepovi, sve vrste igračaka. Moje dupe je stavljeno na test, i seksualno je uništeno.

Kada se moje dupe zagrejalo domina je odlučila da me odveže i postavi u pseći stil na krevetu. Počela je da me jebe tako jako da sam svršavao dok je masirala moju prostatu. Bio sam potpuno iscrpljen, ali to nije bio kraj. Vrela domina Ema je postavila mašinu za mužu. Svaki put kad sam morao da preklinjem da mi jače muže kurac. Senzacija je bila veoma intenzivna.

Potpuno iscrpljen, odvezala me je i okupala. Ta moja prva iskustva sa Boginjom su bila sjajna. Očekivanja su čak i premašena. Nemam tačan podatak koliko ostali domina oglasi idu daleko u perverzijama i igricama. Ali ja sam ubo džekpot! Hvala vam Gospodarice Ema! Vaš odani rob.

Jedan komentar za “Lična ispovest – kako su me domina oglasi Seksualno probudili

Ostavite komentar

LicniOglasi.net – Ona Traži Njega

Pridružite se hiljadama zadovoljnih članova koji su pronašli svoju srodnu dušu, novog prijatelja ili uzbudljivu avanturu. Licnioglasi.net vam nudi sigurnost, diskreciju i zabavu.

– Ona trazi njega Srbija. Ljubavni oglasnik Hrvatska.

Back to top
Close Offcanvas Sidebar