• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • 7 Razloga zašto sexi matorke Vole mlađe momke
sexi matorke sise

Da li ste primetili da sexi matorke ovih dana sve više vole mlađe muškarce? Mnogi ljudi pitaju se zašto je to tako, šta ih toliko privlači njima. U ovom članku ćemo vam pokazati zašto starije žene vole mlađe muškarce uz neke priče iz usta samih žena. Nije ovo ništa neobično, ali je fenomen koji svakako zavređuje pažnju i objašnjenje. Zato se opustite i saznate 7 razloga zašto se matorke lože na mladiće.

1. Zrele sexi matorke privlači mladoliki izgled.sexi matorke moćna

Mladost je nekako uvek bila povezana sa dobrim izgledom. Istina je da starije žene možda vole mlađe muškarce jer, u poređenju sa svojim starijim kolegama, mladići mogu izgledati bolje. Ovo je pre svega zbog treninga. Retko je videti starijeg čoveka koji se bavi fitnesom i teretanom koliko i mlađi.

Mladići su puni snage i žele da budu u formi. Žele da imaju zategnute mišiće i savršenu definisanost. Ne svi, naravno, ali mnogi. Žene to prosto obožavaju jer odiše zdravljem. Stil je takođe veoma važna stvar. Mlađi muškarci su u toku sa najnovijim modnim trendovima. Lepe sexi matorke vole da budu u trendu, to ih podmlađuje.

2. Adrenalin i Uzbuđenje.

Istina je da su mlađi muškarci skloniji traženju uzbuđenja od svojih starijih kolega. To što su manje odgovorni i manje zreli od starijih, ima svoje dobre stvari. Oni prosto vole da žive i uživaju, bez mnogo razmišljanja o posledicama. Starije žene privlače ovakvi muškarci jer je sa njima uzbuđenje zagarantovano. Seksi matorka zna da će joj druženje sa mladićem ubrzati puls i vratiti u mladost.

3. Lako je zadovoljiti mlade momke, to sexi matorke obožavaju.

Mladim momcima je lako ugoditi. Naravno, nemaju toliko iskustva u vezama i ne znaju šta da očekuju. Dakle, njima je sve super i sve je bonus, dodatno iskustvo i uzbuđenje. Žena ne mora da ulaže previše napora da mu ugodi. Mnogo su manje problematični kada su u pitanju rasprave i svađe. Ne žele da se sukobljavaju. Ovo je veoma privlačno starijim ženama.

4. Emocionalna otvorenost i osetljivost.

Dok stariji momak može biti vođen egom da potisne svoje emocije, mlađi neće. On će biti otvoren za ono što oseća. Ovo stvara okruženje sigurnosti za sexi matorke, koje obično vole kada je momak otvoren. Mlađi momci su takođe veoma osetljivi. To znači da imaju viši nivo empatije. Empatija je nešto što žene zaista vole. Zapravo, većina žena opisuje empatiju kao najvažniji emocionalni deo muškarca sa kojim očekuju da budu povezani.

5. Sa mladima sexi matorke dobijaju avanturistički pristup seksu.

Zna se da mladi momci istražuju seks uglavnom kao neku vrstu eksperimenta. Eksperimentalna priroda seksa sa mlađim momcima čini ga vrednim divljenja. Dakle, sexi matorke se raduju seksu sa mlađim muškarcima jer mogu da očekuju neočekivano. Eksperimentalni seks je odličan seks. Stariji tipovi su već sve prošli i osetili, ali mlađi su željni učenja i doživaljaja.

6. Želja za istraživanjem.sexi matorke guza

Mladost dolazi sa željom da se sve istražuje. Žele da saznaju kako stvari funkcionišu, zašto funkcionišu i kako mogu da rade bolje. Žele da otkriju svoje emocije i žele da pomognu drugima da otkriju njihove. Ova želja za istraživanjem čini ih veoma zabavnim za starije žene jer su i same u nekom stanju samootkrivanja. Stariji muškarci možda neće moći da vode odnose na ovaj način, jer je samoća nešto čemu imaju tendenciju da daju prioritet.

7. Bez obaveza – sexi matorke kažu što da ne!

Mladići vođeni željom za istraživanjem, možda baš i ne vole posvećenost. Radije bi bili u vezi koja i njima i njihovoj partnerki daje prostor za istraživanje. To za mnoge sexi matorke nije nikakav problem, naprotiv. Mnoge vole slobodu u vezi, posebno ako su razvedene ili imaju decu.

Jedan komentar za “7 Razloga zašto sexi matorke Vole mlađe momke

Ostavite komentar

LicniOglasi.net – Ona Traži Njega

Pridružite se hiljadama zadovoljnih članova koji su pronašli svoju srodnu dušu, novog prijatelja ili uzbudljivu avanturu. Licnioglasi.net vam nudi sigurnost, diskreciju i zabavu.

– Ona trazi njega Srbija. Ljubavni oglasnik Hrvatska.

Back to top
Close Offcanvas Sidebar