šefica milf

Dobrodošli na moj profil, ja sam Iskusna šefica – žena koja zna šta želi i kako da to dobije. Neka vas moja crvena kosa i moje godine ne zavaraju, jer energija koju nosim je snažna i neukrotivo plamenita. U poslovnom svetu sam uvek bila vođa, a isto važi i za moj privatni život. Ne podnosim da mi neko govori šta da radim, jer sam navikla da ja budem ta koja vodi glavnu reč.

Lepota je u oku posmatrača… osim kada sam ja u pitanju. Ja sam objektivno lepa, šarmantna i neodoljiva. Kao što sam već rekla, godine meni ne mogu ništa i nije kliše kada kažem da sam poput kvalitetnog vina. Što vreme prolazi ja postajem sve ukusnija mirisnija i ukusnija. Ne verujete? Pa okusite me 😛

Kao i svaka šefica, ja odišem Samopouzdanjem.

Kada me upoznate, primetićete da sam vitka, elegantna, i da moj stav odiše sigurnošću. Kontrola je ključ mog života, kako u poslovnom tako i u intimnom kontekstu. Nikada nisam bila i nikada neću biti nečija sluškinja. Moja ženstvenost je moje oružje, a moj seksipil je neodoljiv. Zavodljiva sam, ali istovremeno i stroga kada situacija to zahteva. Prava šefica!

U krevetu sam opasna Domina.šefica seksi

U spavaćoj sobi, ja sam ta koja diktira pravila. Volim da dominiram, da istražujem granice zadovoljstva i da donosim odluke koje će obe strane učiniti srećnim. Moja iskustva su bogata, i uvek sam spremna da vas naučim nečemu novom ili da zajedno istražimo nova uzbuđenja. Ne smeta mi kada kažu – milfara, jer ja to zapravo jesam. Seksi šefica koja kada te kazni ti si još srećniji i napaljeniji.

Sado-Mazo je pojam koji držim u malom prstu. Verovatno većina mojih poznanika ne bi rekli da sam neukrotiva ljubavnica jer to dobro krijem. Ali moje kolege na poslu znaju ko sam i šta sam, šefica sa kojom nema šale. Ali ja sam pravedna, greške se kažnjavaju ali uspesi se nagrađuju. Zato me vole, zato mi se dive, zato smo uspešni!

Uzbuđenje, avantura i šefica kao Inspiracija.

Ako tražite ženu koja će vas izazvati, inspirisati i voditi, onda ste na pravom mestu. Sa mnom, svaki dan je novo otkrovenje, svaki trenutak je prilika za uzbuđenje i prilika da se istraže dubine zadovoljstva. Granice? Šta su to granice? Ne postoje… ali pravila su jasna i ova šefica će ti ih sve lepo nabrojati. Prepusti mi se. Laž je da pravi muškarac mora da bude glavni, to je mit. Ako mi ne veruješ pozovi me i otkriću ti sve skrivene tajne.

Ako ste spremni da se prepustite vođstvu Iskusne Šefice, onda mi se javite. Ali budite spremni, jer ulazak u moj svet zahteva hrabrost, poštovanje i posvećenost. Ja nisam za svakoga, ali ako osetite privlačnost prema mojoj energiji, onda zajedno možemo istražiti svet. Svet u kojem su granice samo iluzija, a zadovoljstvo je krajnji cilj. Perverzije koje planiram da produbim ostaviće vas bez teksta.. bez daha. Ali ne brini, u pravim si rukama lepi moj, samo mi se prepusti.

Ako želite da kontaktirate Šeficu i vidite njene slike, kliknite OVDE.

Ostavite komentar

LicniOglasi.net – Ona Traži Njega

Pridružite se hiljadama zadovoljnih članova koji su pronašli svoju srodnu dušu, novog prijatelja ili uzbudljivu avanturu. Licnioglasi.net vam nudi sigurnost, diskreciju i zabavu.

– Ona trazi njega Srbija. Ljubavni oglasnik Hrvatska.

Back to top
Close Offcanvas Sidebar