• Home
  • /
  • Ispovesti
  • /
  • Istraži moj lični oglas da Stvorimo zajedničku Bajku
lični oglas lepa

Zdravo, ja sam jedna obična devojka iz prelepog Kragujevca, željna avantura i istinskih emocija, a ovo je moj lični oglas. Moj moto je – Stvorimo zajedničku Bajku punu ljubavi, sreće i nezaboravnih starstvenih avatura koje ne poznaju granice. Verujem u to da svako od nas nosi u sebi sopstvenu priču i želim da zajedno napišemo jednu posebnu bajku. Čini mi se kao da je svet prepun mogućnosti, i to moramo iskoristiti! Nekada nisam bila, ali sada sam spremna da podelim svoje snove i fantazije sa nekim posebnim.

Moram da napomenem da godine i spoljašnji izgled nikada nisu bile ključne u mojim mislima. To dokazuje i ovaj lični oglas jer bih mogla lako da potenciram svoje ženstvene atribute, ali neću. Zašto bih to radila? Pa nije mi cilj da gađam najprimitivnije nagone i emocije. Tražim nešto mnogo uzvišenije od toga.

Moj lični oglas govori o mom karakteru.

Strastvena sam za mnogim stvarima u životu, od umetnosti i knjiga do putovanja lični oglas kragujevaci kulturnih događaja. Volim istraživati različite oblasti i učiti nove stvari, rekla bih da sam prilično radoznala. Međutim, iskreno verujem da je najlepše iskustvo ono koje se deli u dvoje. Zato sam ovde – tražim nekoga ko će mi biti saputnik u ovoj čarobnoj pustolovini zvanoj život. Neka ovaj lični oglas postane tvoje svetlo na kraju tunela, svetlo koje donosi sreću.

Uvek sam sanjarila o svetu u kojem se ostvaruju snovi, gde se život doživljava kao jedna dugotrajna i uzbudljiva priča. Verujem da su snovi tu da nam daju pravac, a ja bih volela da neko bude deo mog putovanja. Moji snovi nisu samo moji – želim da čujem tvoje i zajedno gradimo stvarnost koja će nas oboje ispuniti. Ne stidi se, ne plaši se, budi svoj i podeli svoje fantazije sa mnom.

U potrazi za idealnim saputnikom.

Tražim nekoga ko će razumeti moju strast i deliti istu želju za stvaranjem posebnih trenutaka. Bitno mi je da osoba koju upoznam bude otvorena za nova iskustva i spremna na putovanje kroz različite aspekte života. Ne moraš biti savršen, ali bitno je da imaš iskrenu nameru da stvaramo lepe uspomene zajedno. Iskrenost je verovatno jedna od najvrednijih osobina koju uvek potenciram i kojom se nadam.

Moji omiljeni trenuci su oni jednostavni, poput gledanja zalaska sunca ili deljenja smeha uz šolju kafe. Volela bih da neko sa mnom deli te male, ali dragocene trenutke koji čine život posebnim. Takođe, strastvena sam u istraživanju novih kultura i ukusa, pa ako si avanturista kao ja, imamo zajednički put pred nama.

Ako me želiš upoznati, klikni OVDE za moj lični oglas.

Sve je moguće, sve je dostižno! Ako si osoba koja veruje u čuda, voli romantiku i spreman si da otkriješ sve čarolije života, možda smo srodne duše. Neka naša priča bude jedna od onih koje se prepričavaju sa osmehom na licu. Radujem se susretu sa nekim ko će dodati novu dimenziju mom svetu. Ko će mi pomoći da zajedno stvorimo bajku koja će trajati zauvek. Ako osećaš da smo zaista povezani, slobodno mi se javi – možda upravo ti budeš moj princ iz bajke!

Ostavite komentar

LicniOglasi.net – Ona Traži Njega

Pridružite se hiljadama zadovoljnih članova koji su pronašli svoju srodnu dušu, novog prijatelja ili uzbudljivu avanturu. Licnioglasi.net vam nudi sigurnost, diskreciju i zabavu.

– Ona trazi njega Srbija. Ljubavni oglasnik Hrvatska.

Back to top
Close Offcanvas Sidebar