zanimljiva

Ja sam obicna devojka koja isijava zivopisnom kombinacijom snova, nadanja i strasti prema umetnosti i prirodi. Moja dusa je prozeta neiscrpnim entuzijazmom prema zivotu, izrazenim kroz kreativnost i ljubav prema umetnickom izrazavanju. Sve sto je apstraktno za mene je primamljivo i zagonetno.

Umetnost je za mene vise od pukog izraza; to je nacin da istrazim dubine svoje maste i podelim svoje unutrasnje bogatstvo sa svetom. Bilo da je rec o slikarstvu, lepapisanju ili muzici, ja pronalazim utociste u stvaranju i pronalazim inspiraciju u svakodnevnom zivotu. Ne krijem, duboko sam emotivna i empaticna prema ljudima. Neki ce to voleti neki nece… na vama je.

Duboko sam povezana sa prirodom na vise nivoa. setnje sumom, parkom ili posmatranje zalaska sunca za mene su meditativno iskustvo koje hrani moju dusu. Osecam se uskladjeno sa svetom oko sebe i vidim lepotu i harmoniju u svakom detalju prirode. Moja sposobnost da prepoznam promene u prirodi odrazavaju se i u mojim licnim strahovima i u sazrevanju.

Ja sam jedna zlatna mesavina emocija i interesovanja. Sa snovima koji dosezu visoko i nadanjima koja su cvrsto ukorenjena, ja se suocavam sa zivotom uz hrabrost i neumornu volju da ostvarim svoje ciljeve. A ciljevi su jasni – spojiti se sa ljudima koji imaju slicno razmisljanje i interesovanja kao ja.

U drustvu ja deli svoju strast i inspirisem druge da se povezu sa svojim unutrasnjim svetom i istraze svoje kreativnosti. Moj licni i duboko ukorenjen optimizam i verovanje u mogucnosti svakog pojedinca cine je me istinskim izvorom inspiracije za sve oko sebe. Lako je pomisliti da se samo hvalim i da izmisljam ali uveravam vas da je sve onako kako vam pisem.

Ako smatras da jedno drugom mozemo obogatiti dusu i osvetliti put ka ostvarenju sopstvenih potencijala, pozovi me. Moj zivot je prica o istrazivanju i neprestanom traganju za lepotom u svim njenim oblicima. Ovde kliknite za moj Profil ako zelite da se upoznamo.

Jedan komentar za “Devojka sa svojim Snovima

Ostavite komentar

LicniOglasi.net – Ona Traži Njega

Pridružite se hiljadama zadovoljnih članova koji su pronašli svoju srodnu dušu, novog prijatelja ili uzbudljivu avanturu. Licnioglasi.net vam nudi sigurnost, diskreciju i zabavu.

– Ona trazi njega Srbija. Ljubavni oglasnik Hrvatska.

Back to top
Close Offcanvas Sidebar