• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • 5 Saveta da Vaši oglasi za odrasle budu Savršeni
oglasi za odrasle webcam

Nije lako ništa što radite prvi put, takvi su i oglasi za odrasle. Recimo da želite da pronađete partnera, ili možda tražite malo zabave sa strane. Možda ste samo usamljeni pa tražite prijatelja, ili ste pak ovde samo iz radoznalosti. Šta god da je razlog – na pravom ste mestu! Saznajte koje su to najvažnije stvari kada pravite svoj oglas za odrasle.

Ovo je svega 5 tačaka koji vam mogu biti zvezda vodilja, ali to nije cela mudrost sveta. Važno je da sami eksperimentišete i da pronađete svoj stil. Neće svako imati uspeha i to je sasvim u redu. Ali tokom vremena dobićete iskustvo koje će vam pomoći da se bolje snađete i pronađete neku osobu za sebe.

1. Skoro svi oglasi za odrasle sadrže Fotografije.oglasi za odrasle laptop

Izbor pravih slika je prvi korak, posebno ako koristite sajt koji nema mnogo mesta za rezime. Postoji razlika između toga kako muškarci i žene gledaju profile. Žene često žele da vide kako se neko opisuje i zaista se povežu sa onim što napišu. Dok muškarci imaju tendenciju da prvo daju prioritet fotografijama.

2. Zadržite fokus na sebi.

Prirodno je da ćete imati nekoliko zapanjujućih fotografija sa prijateljima, ali ih svedite na minimum na svom profilu. Imate tako kratko vreme da privučete nečiju pažnju, zato je važnost da fokus bude na vama. Na taj način ćete izbeći da imate posla sa nekim ko vam šalje poruke da bi stupili u kontakt sa drugom ženom na vašoj fotografiji. (Da, ovo se zapravo dogodilo nekim ljudima).

3. Tekst je suština – oglasi za odrasle.

Budite što je moguće jasniji i precizniji. Kada imate samo nekoliko rečenica prostora, svako slovo se računa. Vaš profil mora da bude bogat sadržajem ALI ne mnogo dugačak. Na vama je koliko ste spremni da se otvorite. Po nama, osnovne stvari su razlog postavljanja oglasa, zanimanje, interesi, hobiji, status veze, godište (ne mora broj, dovoljno je okvirno). Sve ostalo može a i ne mora, poput seksualne orijentacije, ime i prezime, mesto stanovanja i slično.

4. Budite Konkretni u vezi sa onim što tražite.oglasi za odrasle laptop

Online oglasi za odrasle su i dalje samo prvi utisak, ono pravo dolazi tek kada stupite u kontakt. Ali budite konkretni jer bolje je pokušati privući pravu vrstu osobe nego odvratiti pogrešnu. Kako se to radi? Pre svega objasnite ko ste i šta tražite, naglasak na „šta tražite“. To trebaju da prate i fotografije. Dakle, ako želite nekog finog kulturnog momka, nemojte postavljati polu gole ili provokativne slike. Sa druge strane, ako želite vezu bez obaveza, onda na oglasima za odrasle ne trebate stavljati slike u kojima nema erotike.

5. Izbegavajte klišee jer oglasi za odrasle to ne trpe.

Umesto da pribegavate izjavama poput „Ne znam šta da napišem ovde“ ili „Volim da putujem“, istaknite ono što vas čini drugačijim od svih ostalih. Smatramo da najbolje funkcioniše pisanje dva kratka pasusa: jedan o vama i jedan o tome šta/koga tražite. Kada govorite o sebi, može vam pomoći da razmišljate o pričama, a ne o činjenicama. Dakle, umesto da kažete da volite da putujete, napišite nešto o tome kako ste se upravo vratili sa putovanja. Ili kako se nadate da ćete otputovati na Island do kraja godine.

Jedan komentar za “5 Saveta da Vaši oglasi za odrasle budu Savršeni

Ostavite komentar

LicniOglasi.net – Ona Traži Njega

Pridružite se hiljadama zadovoljnih članova koji su pronašli svoju srodnu dušu, novog prijatelja ili uzbudljivu avanturu. Licnioglasi.net vam nudi sigurnost, diskreciju i zabavu.

– Ona trazi njega Srbija. Ljubavni oglasnik Hrvatska.

Back to top
Close Offcanvas Sidebar